+386 (0)1 777 28 82 info@irea.si
  • Slovensko
O nas

KDO SMO

IREA d.o.o je mednarodna nepremičninska agencija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz različnih področij – analiza, pravo, finance, arhitektur, cenitve, projektiranje, itd. Naša poslovna filozofija temelji na sodelovanju in pred vsem odličnem povezovanju z različnimi profili strank, kar nas bistveno loči od ostalih podjetij. Končen rezultat za vse pa pomeni kakovostno in temeljito storitev in uspešen zaključek transakcije.

IREA s svojim naprednim povezovalnim pristopom med različnimi panogami nudi svojim strankam več, kot zgolj posredovanje, prodajo in nakup nepremičnin.

ZAKAJ IREA?

Pri nas so želje stranke in poslovna integriteta vedno na prvem mestu. Ogromno časa in sredstev posvečamo novim tehnologijam in poznavanju ter razvoju trga. Celovita storitev, ki vključuje vrhunsko pravno, finančno in arhitekturno svetovanje, vam omogoča prihranek časa in denarja. Svetujemo vam lahko tudi pri transakcijah preko meja Slovenije.

IREA pri svojem delu ni osredotočena le na lokalno okolje, temveč potencialne kupce išče tudi prek mednarodnih nepremičninskih portalov in njihovih parterjev ter lastnih kontaktov.

IREA d.o.o. - VAŠ NEPREMIČNINSKI POSREDNIK ZA SLOVENIJO IN OKOLICO

Ne glede na to, ali gre za eno- ali večstanovanjsko stavbo, stanovanje, zemljišča ali poslovne nepremičnine, vam lahko v IREA kompetentno svetujemo pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu. Ko gre za nepremičnine v Sloveniji smo z veseljem vaš zaupanja vredni partner. Vaše želje so naše naloge.

NEPREMIČNINE SO NAŠA STRAST

Osebni stik z različnimi ljudmi, vsakdanji novi izzivi, vsakodnevna analiza trga, priprava in realizacija kompleksnih postopkov pri prodaji in projektiranju, pomoč pri pravnih zadevah in financiranju so izzivi zaradi katerih se radi ukvarjamo z našim poslom.

Naš cilj je dolgotrajno sodelovanje s stranko. Današnji nepremičninski trg prinaša veliko izzivov, ki Vam jih s profesionalnim odnosom in pregledom nad trgom  pomagamo kompetentno reševati. Našim strankam stojimo ob strani v celotnem procesu prodaje, od začetnega sestanka do zaključka transakcije.

Veselimo se srečanja z vami.

Hitri kontakt

info@irea.si
Phone.: +386 (0)1 777 28 82

Iskanje nepremičnine

Aktualne informacije

 

IREA, mednarodna nepremičninska agencija, d.o.o.

The world of Real Estate in Slovenia