+386 (0)1 777 28 82 info@irea.si
  • Slovensko
Podrobnosti nepremičnin

Zgornja Šiška - zelo dobro razporejeno 4 sobno stanovanje

Št. nepremič.19-29-JZ
Vrsta uporabeBivalni prostori
Vrsta trženjaNakup
Vrsta nepremičnineStanovanje
Tip objektaEtažno stanovanje
Poštna številka1000
KrajLjubljana
DržavaSlovenija
Nadstropje1
Scout RegijaOsrednja Slovenija
Bivalna površina80 m²
Koristna površina7 m²
Velikost zemljišča253 m²
Število sob4
Število spalnic3
Število kopalnic1
OgrevanjePlin
Vrsta ogrevanjaToplovod
Število nadstropij5
DvigaloBrez dvigala
TerasaDa
Nakupna cena190.000 €
Provizija kupcaPosredniška provizija za kupca znaša 2% + DDV (2,44%) obračunano od pogodbene vrednosti.
Valuta
Št. nepremič.19-29-JZ Vrsta uporabeBivalni prostori
Vrsta trženjaNakup Vrsta nepremičnineStanovanje
Tip objektaEtažno stanovanje Poštna številka1000
KrajLjubljana DržavaSlovenija
Nadstropje1 Scout RegijaOsrednja Slovenija
Bivalna površina80 m² Koristna površina7 m²
Velikost zemljišča253 m² Število sob4
Število spalnic3 Število kopalnic1
OgrevanjePlin Vrsta ogrevanjaToplovod
Število nadstropij5 DvigaloBrez dvigala
TerasaDa Nakupna cena190.000 €
Provizija kupcaPosredniška provizija za kupca znaša 2% + DDV (2,44%) obračunano od pogodbene vrednosti. Valuta
Opis nepremičnine: Dajemo vam priložnost za nakup 3 in pol sobnega stanovanja v visokem pritličju na mirni lokaciji v Šiški. Nahaja se v manjši večstanovanjski stavbi s skupno 15 posameznimi enotami. Objekt je umeščen med cesto, zelen pas, katerega tvorijo visoka drevesa in druge objekte. Odmiki od sosednjih stavb so na razdalji, ki zagotavlja zadostno mero zasebnosti.

Prostor odlikujejo svetli prostori in njihova dobra razporeditev ter sorazmerno velik zunanji balkon. Stanovanju v kleti pripada manjša shramba, primerna za shranjevanje ozimnice ali športnih rekvizitov. Zadostno število parkirnih mest je zagotovljeno pred stavbo na zunanjem parkirišču.
Lokacija: Peš je dosegljiva vsa pomembnejša gospodarska in javna infrastruktura. V neposredni bližini se nahaja trgovina, vrtec, avtobusno postajališče za mestni in primestni promet, center urbane kulture (kino Šiška).

Nedaleč stran je v smeri proti gorenjski, z avtomobilom enostavno dostopen Mercator center Šiška, Baby center, McDonald's in druge maloprodajne trgovine.

Skozi Šiško poteka pomembna mestna vpadnica Celovška cesta. Nedaleč stran od Celovške ceste poteka tudi železniška proga proti Kranju.
Oprema: Stanovanje je v tem trenutku enostavno opremljeno. Obe veliki spalnici sta opremljeni z zakonsko posteljo. V eni od spalnic je tudi TV sprejemnik. V manjši spalnici z oknom je trenutno le postelja. Možna je preureditev sobe v shrambo oziroma utility, lahko tudi savno. Dnevna soba je opremljena s sedežno garnituro, dvema manjšima omaricama in klubsko mizico. Iz nje je skozi vrata na obe strani možen prehod v skupno jedilnico in kuhinjo ter hodnik na drugi strani. Jedilnica in kuhinja zajemata sorazmerno velik prostor v izmeri 15 m2. Manjša kopalnica vsebuje WC, kad. Na hodniku, ki vodi k izhodu se nahaja velika vgradna omara.

Večjih adaptacijskih posegov v stanovanju, razen menjave oken in zunanjih rolet, ni bilo. Talne obloge so v kombinaciji parketa in keramike.

Razporeditev stanovanja zajema:

- predprostor pri vhodu,
- hodnik,
- dve veliki spalnici,
- manjša spalnica,
- velika kuhinja z jedilnico,
- dnevna soba,
- kopalnico.
Drugo: Stavba je v letu 2017 s celovito prenovo fasadnega ovoja z dodatnim slojem izolacije v debelini 15 cm postala energetsko varčnejša. V stanovanju, ki je predmet prodaje je bila leto prej (2016) izvedena tudi menjava oken. Vgrajena so bila dvoslojna PVC okna, skupaj z zunanjimi roletami. Pozitivni učinki prenove se odražajo takov nižjih stroških ogrevanja, kot tudi boljšem splošnem počutju v stanovanju. Dodaten pečat stavbi pričara fasada modernih barv.

Objekt je preskrbljen z daljinskim ogrevanjem (toplovod), urejeni so priklopi na infrastrukturna omrežja (vodovod, elektrika, kanalizacija, kabelska TV).


Za objekt je bila leta 2017 izdelana energetska izkaznica. Iz nje izhaja vgradnja energetsko varčnega stavbnega pohištva v skupnih prostorih, kar povečuje varčnost objekta.

Podobne nepremičnine

1 Ponudbe najdene

Odlična lokacija - Dvostanovanjska ...

Ljubljana

Nakupna cena: 640.000 €

Bivalna površina 167 m²
Soba 14

Hitri kontakt

info@irea.si
Phone.: +386 (0)1 777 28 82

Iskanje nepremičnine

Aktualne informacije

 

IREA, mednarodna nepremičninska agencija, d.o.o.

The world of Real Estate in Slovenia