+386 (0)1 777 28 82 info@irea.si
  • Slovensko
Ponudba nepremičnin

NAJDEMO VAŠ SANJSKI DOM

Današnji nepremičninski trg prinaša veliko izzivov, ki jih s profesionalnim odnosom in pregledom trga, sprejmemo namesto vas. Našim strankam stojimo ob strani v celotnem procesu prodaje, obveščamo o stanju na trgu, dosedanjih povpraševanjih po njihovi nepremičnini.

Znanje in izkušnje ter poslovne povezave nam pomagajo povezati idealnega stranko z lastnikom in prodajalcem. Tako vam lahko v vseh življenjskih fazah v predmetu z nepremičnino stojimo ob strani. K strankam pristopamo s ciljem po dolgotrajnem sodelovanju.

Nepremičninski trg je v današnjem času zelo nepregleden, zato je pomembno, da se lahko zanesete na strokovnjake. Našo analizo trga lahko prilagodimo vašim osebnim željam in vam pomagamo najti vaš sanjski dom. Predlagamo, da nas kontaktirate.

KAKOVOSTNO OPRAVLJENE STORITVE TUDI V TUJINI

IREA opravlja nepremičninske storitve tudi izven Slovenije. Nudimo celovito podporo v vseh fazah transakcije, tako na Hrvaškem, Italiji, Nemčiji, Avstriji, Švici in Franciji. Pri iskanju oziroma trženju nepremičnine v tujini upoštevamo lokalne specifike, pomembne za doseganje najbolj optimalnih nakupnih oziroma prodajnih cen in se (po potrebi) povezujemo s kolegi iz tujine.

ZAKAJ LASTNA NEPREMIČNINA PREDSTAVLJA POMEMBEN KAPITAL

Antropološko gledano dom že iz časov pradavnine predstavlja pomembno zatočišče okrog katerega so se gradili in nastajali različni narodi, religije in kulture. Osnovna funkcija prebivališč se je v stoletjih spreminjala, kljub vsemu pa nekatere stvari povezane z njimi (zaščita pred vremenskimi vplivi, občutek varnosti, zasebnost), še danes ostajajo nespremenjene.

Z razvojem človeštva se je spreminjala tudi vloga prvotnih prebivališč. Nepremičnine so postale celovito življenjsko in socialno okolje. Predstavljajo konservativen naložbeni razred in učinkovito zaščito pred učinki inflacije. Hkrati pomenijo tudi pomembno obliko kapitala, ki se ga premalokrat zavedamo.

NEPREMIČNINA KOT NALOŽBA

Nepremičnine spadajo med najstarejše oblike donosnih naložb oziroma investicijskih priložnosti na celem svetu. Človeku predstavljajo varnost in trdnost v življenju in mu dajejo pristen občutek lastništva in varnosti. Dolgoročne naložbe v nepremičnine spadajo med najvarnejše naložbene razrede.

NAŠ KONTAKTNI OBRAZEC ZA STRANKE

Razmišljate o nakupu ali najemu nepremičnine? Sporočite nam, katere kriterije mora nepremičnina izpolniti, in poiskali vam bomo vaš sanjski dom. Vaše podatke nam lahko sporočite s klikom tukaj.

Hitri kontakt

info@irea.si
Phone.: +386 (0)1 777 28 82

Iskanje nepremičnine

Aktualne informacije

 

IREA, mednarodna nepremičninska agencija, d.o.o.

The world of Real Estate in Slovenia