+386 (0) 31 375 353 info@irea.si
  • Slovensko
Tržna ocena vaše nepremičnine

ZANESLJIVA OCENA VAŠE NEPREMIČNINE

Strokovna cenitev vaše nepremičnine je izredno pomembna. Zajema več spremenljivk, ki jih lahko dodobra upošteva samo izkušena in strokovna ekipa. Za nami je mnogo let izkušenj in izpeljanih projektov.

Ko potrebujete resnično vrednost vaše nepremičnine je IREA d.o.o pravi naslov za vas. Z bogatimi izkušnjami v poslovnem, nepremičninskem in investicijskem sektorju imamo prava orodja za pravilno oceno vrednosti vaše nepremičnine. Pomembna prednost naše cenitve je tudi razumevanje preteklosti nepremičnine in pogojev v prihodnosti, saj že danes lahko razumemo, kako se bo določeno okolje nepremičnine spreminjalo in tako vplivalo na njeno vrednost.

Naši strokovnjaki v izračun vključijo tudi vsa vaša vlaganja v nepremičnino. Pravilen izračun vrednosti omogoči prodajo vaše nepremičnine pod najbolj ugodnimi pogoji za vas.

Nepravilna cenitev vrednosti nepremičnine lahko v najslabšem primeru pomeni izgubo potencialnih kupcev ali najemnikov, lastnega kapitala ter na dolgi rok izgubo zaupanja v vašo nepremičnino.

 Ocenjevanje vrednosti nepremičnin ni enostavno in zahteva veliko znanja in izkušenj. Zato ocenjujemo vrednost nepremičnin na podlagi mednarodnih kriterijev, z upoštevanjem smernic vašega lokalnega okolja in mikrolokacije.

Vaši kontaktni podatki

Informacije o vaši nepremičnini

Podatki označena z * so obvezna polja in morajo biti izpolnjena.

Hitri kontakt

info@irea.si
Phone.: +386 (0) 31 375 353

Iskanje nepremičnine

Aktualne informacije

 

IREA, mednarodna nepremičninska agencija, d.o.o.

The world of Real Estate in Slovenia